Home COMUNICATE DE PRESA Ignifugare.eu – De ce sa investesti in sisteme de senzori de fum?

Ignifugare.eu – De ce sa investesti in sisteme de senzori de fum?

0
49

Un incendiu este un eveniment care sperie pe oricine, mai ales daca nu ai casa sau bunurile asigurate. De cealalta parte, si daca ai o astfel de polita, te poti confrunta cu birocratia, cu timp pierdut pentru expertiza, bani pentru evaluari si asa mai departe. Poti evita aceste neplaceri cu ajutorul Ignifugare.eu, care iti pune la dispozitie senzori de fum ce actioneaza rapid pentru a limita extinderea focului.

Experienta, calitatea si diversitatea serviciilor oferite de specialistii Ignifugare.eu au transformat compania in cel mai bun aliat al persoanelor fizice si juridice care vor sa isi protejeze vietile, bunurile si constructiile de iminenta unui foc.
Constant ne imbunatatim gama de sisteme antiincendiu (ce cuprinde senzori de fum, alarme, sprinklere etc.), pentru a-ti oferi solutii personalizate si eficiente de protectie impotriva daunelor cauzate de foc.
De ce sa alegi sisteme cu senzori de fum de la Ignifugare.eu?
Anual, senzorii de fum salveaza vieti, bunuri si constructii, la costuri infime fata de pierderile ce pot fi cauzate de un incendiu. Doar gandeste-te ca pentru doar 50-70 de lei (cat presupune investitia intr-un astfel de detector), poti salva viata celor dragi, obiectele valoroase mostenire de familie, locuinta familiei tale, arhive, biblioteci de carte rara etc.
Pe Ignifugare.eu iti oferim calitate superioara, la cel mai accesibil pret si o echipa de specialisti antrenata sa intervina in situatii de urgenta. Noi iti cream un proiect personalizat antiincendiu, cu senzori de fum monderni, care dau alarma in cazul izbucnirii unui foc. Senzorii de fum de pe site-ul Ignifugare.eu  avertizeaza si prezenta valorilor crescute de temperatura, pentru a detecta in timp util incendiul in desfasurare.
Principiul de functionare al senzorilor de fum
Acest dispozitiv capteaza  fumul si transmite alerte catre sistemele antiincendiu. Cele din urma alerteaza locuitorii spatiului afectat, pentru a fi implementate masurile necesare (fie utilizarea extinctoarelor pe baza de spuma sau de apa, fie utilizarea sprinklerelor).
Cum se monteaza corect senzorii de fum?
Echipa Ignifugare.eu este constituita din oameni permanent instruiti, care respecta normele PSI si creaza proiecte antiincendiu pentru diferite spatii – rezidentiale, industriale sau comerciale etc.
In urma proiectului elaborat de echipa, acesti senzori de fum vor fi montati pe tavanul incaperii sau pe perete si conectati la sistem.
Specialistii Ignifugare.eu nu iti recomanda montarea de senzori de fum in baie, bucatarie (unde exista concentratii mari de fum sau abur) sau in locuri unde exista gaze de esapament pentru ca pot emite alarme false.
Ai nevoie de un proiect personalizat antiincendiu? Un specialist al echipei noastre iti sta la dispozitie si iti ofera alternativa potrivita pentru protectie, in functie de suprafata, activitatile desfasurate si  elemente inflamabile din interior. 
Poti gasi mai multe informatii despre tipurile de senzori de fum pe care ii avem disponibili, pe wesite: ignifugare.eu
Sau la adresa de e-mail: office@ignifugare.eu 
Si la numarul de telefon:  0722 672 774

Mediafax Comunicate

SURSA: Comunicate de presa gratuite – Director articole

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In COMUNICATE DE PRESA
Comments are closed.