Home COMUNICATE DE PRESA Pizzerie Oradea – La Pizza Roma

Pizzerie Oradea – La Pizza Roma

0
51

Pizzerie Oradea – La Pizza Roma

La Pizza Roma – Pizzerie Oradea, companie de livrare pizza la domiciliu in Oradea si zonele limitrofe, nou lansat pe piata locala din Oradea, in regim take away din planul de investitii pentru anul 2017.

Pizzerie Oradea La Pizza Roma este situat pe STRADA TRANSILVANIEI NR.18, MUNICIPIUL ORADEA. La Pizza Roma – pizzerie Oradea a reamenajat punctul de livrare existent, transformandu-l intr-un spatiu modern ce pastreaza conceptul inovativ propus de companie pentru magazinele sale. Cu o suprafata generoasa, pizzeria din Oradea a presupus o investitie considerabila in reamenajare si utilare.

„Dupa succesul inregistrat de magazinul existent in zona centrala Oradea, ne-am hotarat sa facem o surpriza locuitorilor deschizand un punct de livrare si take away – pizzerie Oradea. Acesta face parte din strategia noastra de a acoperi tot muncipiul Oradea in 2017 cu puncte take away La Pizza Roma pizzerie Oradea.”, a declarat Mihaela Trip, General Manager La Pizza Roma – pizzerie Oradea.

 

Pizzeri Oradea – planuri de viitor

La Pizza Roma – pizzerie Oradea isi propune ca pana la sfarsitul lui 2018 sa deschida 3 puncte noi de take away si livrare pizza la domiciliu Oradea si sa amenajeze alte 3 puncte de livrare pizza la domiciliu Oradea existente deja, astfel incat sa poata oferi produsele din meniu si la pachet.

„Ne bucuram sa intampinam clientii in noul magazin take away marca La Pizza Roma Pizzerie Oradea si sa le oferim posibilitatea sa comande la pachet produsele preferate din meniu. Consumatorii de pizza vor gasi la noi retete de pizza pentru toate gusturile, promotii si surprize inedite”, a declarat Catalin Ungureanu, Manager Magazin.

 

Pizzerie Oradea – Strategie

Locatia va servi in acelasi timp si ca punct de livrare pizza la domiciliu Oradea. Programul de lucru al business-ului de tip pizzerie Oradea coincide cu cel al unitatilor de livrare la domiciliu si anume: luni-joi 11:00-23:00 si vineri-duminica 11:00-24:00.

La Pizza Roma – pizzerie Oradea, companie 100% romaneasca, specializata in livrare pizza la domiciliu in Oradea, cat si in zonele limitrofe. La Pizza Roma pizzerie Oradea livreaza rapid atat la domiciliu, cat si la locul de munca variate sortimente de pizza preparate dupa retete traditionale italiene. Comanda se poate face online pe site-ul www.lapizzaroma.ro sau telefonic la numarul de telefon 0775.215.788.

Pizzerie Oradea

SURSA: Comunicate de presa gratuite – Director articole

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In COMUNICATE DE PRESA
Comments are closed.