Home SANATATE Ciorba de gaina cu taitei

Ciorba de gaina cu taitei

0
30

Dupa atâtea preparate grele de Pasti este cazul sa încerci o reteta cu mai putine calorii, cum este aceasta ciorba de gaina cu taitei de casa. De ce ai nevoie pentru ciorba 2 morcovi 1 praz 1 radacina telina mica 1 pastârnac mare 1 ceapa mica 500 g carne de gaina 1,5-2 litri apa sare piper 250 g taitei, dupa preferinta 1 legatura patrunjel, tocat bors, dupa gust  Cum se prepara ciorba Speli zarzavatul si îl cureti. Tai morcovii si prazul rondele, iar telina, pastârnacul si ceapa le faci cubulete. Speli carnea, o tai dupa preferinta si o fierbi în apa cu sare. Iei spuma care se formeaza la suprafata, adaugi legumele si potrivesti gustul de sare si de piper. Fierbi ciorba acoperita cu un capac, la foc mic, pâna când legumele si carnea se înmoaie. Adaugi taiteii si îi fierbi conform indicatiilor de pe ambalaj. Pui patrunjelul, condimentezi cu sare si piper, dupa gust, si mai lasi sa fiarba câteva minute. Acresti ciorba cu bors, dupa gust, si o mai tii pe foc câteva minute. O servesti calda, decorata cu patrunjel tocat, daca doresti.
Sâmbătă, 22 Aprilie 2017, 11:37

SURSA: Ultimele stiri online din Sanatate adaugate pe www.stiri.com.ro

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In SANATATE
Comments are closed.