Home SANATATE Cei mai buni cartofi cu spanac, la cuptor

Cei mai buni cartofi cu spanac, la cuptor

0
48

În aceasta perioada, pietele abunda în legume proaspete. Îti recomandam sa folosesti spanacul mai des în mâncarurile tale, deoarece le va da savoare si este o sursa excelenta de fier si vitamine. Ingrediente 6 cartofi 200 g spanac 2 catei de usturoi, pisati ½ ceapa 1 lingura unt ghimbir, dupa gust piper boabe, dupa gust sare cimbru verde, optional Preparare Încalzesti cuptorul la 200 ºC. Tai cartofii cubulete si îi asezi într-o tava unsa cu putin unt. Presari peste ei usturoiul, ceapa tocata, piper, ghimbir ras si amesteci pâna se combina toate aromele. Condimentezi cu sare, dupa gust. Acoperi cu o folie de aluminiu si dai la cuptor 30 de minute, apoi o scoti si îi mai lasi sa se rumeneasca. Speli spanacul si il usuci. În ultimele 2 minute, adaugi frunzele de spanac. Servesti cu cimbru verde, daca doresti.
Sâmbătă, 29 Aprilie 2017, 12:03

SURSA: Ultimele stiri online din Sanatate adaugate pe www.stiri.com.ro

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In SANATATE
Comments are closed.