Home COMUNICATE DE PRESA Comunicat: POS & HARD DISTRIBUTION SRL a deschis punct de lucru in Bucuresti!

Comunicat: POS & HARD DISTRIBUTION SRL a deschis punct de lucru in Bucuresti!

0
63

Marti, 23 Mai 2017, a fost inaugurat un nou Showroom al POS & HARD DISTRIBUTION SRL, in Bucuresti,  Sos.Virtutii, nr.9, Bl.R4A, Sector 6.
POS & HARD DISTRIBUTION SRL este unicul distribuitor autorizat POSIFLEX  (producator de echipamente profesionale cu touch screen, fara ventilator). De asemenea, suntem dedicati distributiei si service-ului pentru solutii de cantarire electronice, imprimante de sectie BIXOLON, cititoare cod de bare ZEBEX, case de marcat SAM4S si consumabile. Punem la dispozitie un spatiu de aproximativ 130mp, in care cei interesati pot descoperi un showroom specializat, un centru de distributie si service, dotat cu echipamente profesionale pentru RETAIL si HORECA.
Pana in prezent, POS & HARD DISTRIBUTION SRL  dispunea  de un singur punct de lucru in Cluj Napoca.  Asadar, unele dintre principalele motive ale inaugurarii noului showroom, au fost acelea de a fi mai aproape de partenerii si clientii din Bucuresti si pentru a putea deservi optim zona de Sud a Romaniei.
Din punct de vedere al target-ului,POS & HARD DISTRIBUTION SRL doreste sa aduca un suflu nou pietei de echipamente profesionale pentru RETAIL si HORECA, prin  actualizarea continua cu cele mai noi aparitii si tendinte in domeniu, aducand astfel clientilor din Romania echipamente si solutii cu adevarat profesionale.
Directorul General, domnul Kis-Lukacs Atila-Andras, a deschis evenimentul prin exprimarea motivatiei principale care a stat la baza inaugurarii noului punct de lucru din Bucuresti, acela de a veni in intampinarea partenerilor si clientilor prin punerea la dispozitie a unui spatiu de expunere a echipamentelor noastre unde acestea pot fi  prezentate in forma completa alaturi de solutii dedicate.
La evenimentul de inaugurare a punctului  de lucru din Bucuresti au participat persoane importante din domeniu, atat parteneri cat si clienti.
Multumim tuturor ca ne-au onorat cu prezenta.

Mediafax Comunicate

SURSA: Comunicate de presa gratuite – Director articole

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In COMUNICATE DE PRESA
Comments are closed.