Home COMUNICATE DE PRESA Comunicat: Începe Bucharest Jazz Festival: nume de Grammy, concerte în aer liber și întâlniri cu artiști la clubul festivalului

Comunicat: Începe Bucharest Jazz Festival: nume de Grammy, concerte în aer liber și întâlniri cu artiști la clubul festivalului

0
58

Poezia lui Walt Whitman pe muzică blues, jazzul cântat la gonguri, clopote sau la două chitare simultan, influențe electro, rock și world music, concurs de jazz și workshop-uri cu artiști de Grammy, iată ce promite Bucharest Jazz Festival pentru ediția din acest an.

Jazzul se mută la București cu a șasea ediție Bucharest Jazz Festival, programată în perioada 3 – 9 iulie, la ARCUB și în Piața George Enescu. Organizat de Primăria Municipiului București prin ARCUB,  Bucharest Jazz Festival 2017 se anunță a fi una dintre cele mai efervescente ediții, cu un program extins de festival și un lineup eclectic de artiști români și internaționali.  
Deschiderea oficială Bucharest Jazz Festival are loc luni, 3 iulie, la ARCUB, unde Teodora Enache – director artistic, fotograful Sánta István Csaba și alți specialiști din lumea jazzului dau întâlnire bucureștenilor, începând cu ora 19, la vernisajul expoziției de fotografie Jazzonance.
Cele mai bune voci noi din jazzul românesc pot fi ascultate între 4 și 8 iulie la clubul festivalului Gabroveni Jazz Club unde în fiecare seară, începând cu ora 23, are loc concursul New Jazz Voices, care își propune să descopere și să promoveze tinerii vocaliști ai scenei locale de jazz. Gabroveni Jazz Club se continuă târziu până în noapte cu live sessions în afara programului de festival.
Mai multe detalii găsiți în comunicatul de presă atașat.
Cele bune
PR  ARCUB
Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti
Hanul Gabroveni,
Str. Lipscani 84-90, 
sector 3, Bucureşti
T: 021.795 36 02
F: 021.795 36 04
E: pr@arcub.ro

Mediafax Comunicate

SURSA: Comunicate de presa gratuite – Director articole

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In COMUNICATE DE PRESA
Comments are closed.