Home COMUNICATE DE PRESA Comunicat: ÎMBRĂCATE ÎN BIKINI, „LETTUCE LADIES”, SUNT AMBASADOARELE VEGANE PETA ÎN ROMÂNIA

Comunicat: ÎMBRĂCATE ÎN BIKINI, „LETTUCE LADIES”, SUNT AMBASADOARELE VEGANE PETA ÎN ROMÂNIA

0
27

Persoană de contact

Ashley Byrne 1-757-274-9675; AshleyB@peta.org
 
ÎMBRĂCATE ÎN BIKINI, „LETTUCE LADIES”, SUNT AMBASADOARELE VEGANE PETA ÎN ROMÂNIA
Pentru prima dată în istorie: domnișoare încântătoare vor ateriza pe pistă cu mâncare vegană delicioasă, vor da sfaturi despre sănătate și multe altele
 
București—Au călătorit din New York în Cuba și de aici în China, și cam peste tot în lume, însă pentru prima data în istorie, "Lettuce Ladies" ambasadoarele sexy ale PETA, care nu vor purta nimic altceva decât frunze de salată verde plasate strategic, își vor face luni pentru prima dată apariția în România pe străzile din București. Acestea vor împărți mostre de mâncare vegană delicioasă și vor purta indicatoare cu sloganul, "Start Fresh: Go Vegan”.
 
Unde: În fața magazinului Mega Image, colțul de sud-est al Bulevardului Corneliu Coposu și Pasajul Unirii, București
Când: Luni, 14 august, ora 12.00
 
Ambasadoarele "Lettuce Ladies ale PETA sunt atât de încântătoare, încât îl l-ar fi determinat pe Vlad Țepeș să nu mai bea sânge, ci să adopte un stil de viață vegan," declară Președintele PETA, Ingrid E. Newkirk. "Ambasadoarele noastre miloase, speră să inspire oamenii din întreaga lume, să manifeste compasiune față de animale, astfel încât acestea să nu mai facă parte din alimentația lor."
 
PETA—al cărei slogan este, parțial, "animals are not ours to eat" (animalele nu sunt ale noastre pentru a le mânca)—pune în vedere faptul că persoanele vegane au o amprentă de carbon mai redusă și un risc scăzut de a suferi de boli cardiovasculare, atacuri cerebrale, diabet, cancer și obezitate spre deosebire de persoanele care consumă carne. Și, bineînțeles, fiecare persoană care adoptă un stil de viață vegan va salva mai mult de 100 de animale în fiecare an, animale care suferă o moarte terifiantă în industriile de lactate, ouă și carne în prezent.
 
Pentru mai multe informații, vizitați PETA.org.

 

Mediafax Comunicate

SURSA: Comunicate de presa gratuite – Director articole

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In COMUNICATE DE PRESA
Comments are closed.